Anvelopa Iarna Debica Frigo 2 MS

Am modificat articolul ultima data pe: 18.07.24

 

Debica Frigo 2 MS

 

1. DEBICA FRIGO 2 MSAvantaje

Permite aderenta buna, printr-un numar mare de caneluri si umeri solizi.

Suporta greutate adecvata pentru autoturisme medii si mari, avand indice 91.

Garanteaza economie optima de carburant si franare eficienta.

Reprezinta niste anvelope de iarna turism la un pret bun.

 

Pentru mai multe poze, click aici!

 

Dezavantaje

O valoare de 71dB produsi la rulare inseamna un zgomot de intensitate medie spre mare ce apare atunci cand cauciucurile sunt in miscare sau cand se franeaza. Desi nu constituie valorile cele mai ridicate, este foarte posibil ca intensitatea sonora sa fie deranjanta pentru unii participanti la trafic sau chiar pentru sofer. Totusi, lasand la o parte disconfortul acustic, ca proprietar, te vei incadra in limitele acceptate, ceea ce nu poate fi decat optim.

 

Intra pe eMAG.ro pentru a afla pretul produsului!

 

Avantajele explicate

Structura acestor anvelope de iarna Debica Frigo 2 ne arata, prin cateva detalii simplu de interpretat, de ce investitia in aceste cauciucuri merita facuta de catre orice proprietar de autoturism. La dimensiuni de 195mm ca latime si cu o inaltime de 65cm, poti monta aceste piese pe orice autoturism conventional, din seria celor de dimensiuni medii si mari. Diametrul este de 15 inch, valoare ce are toate sansele sa se potriveasca mai multor modele de autoturism, desi te sfatuim sa consulti cartea masinii inainte de achizitie. Despre forma, putem spune ca a fost realizata pentru a sustine rezistenta la acvaplanare, prin intermediul benzilor directionale, cu caneluri laterale suplimentare. Noroiul si surplusul de apa vor fi eliminate si directionate departe de centrul anvelopei. In plus, masina va avea mai multa stabilitate in viteza, datorita marginilor cu umeri solizi pe care la au cauciucurile.

 

 

Cu un indice de rezistenta la sarcina de 91, produsul este capabil sa ofere suport de sprijin calitativ, la sustinerea unor greutati destul de mari, chiar si cand autivehiculul va fi incarcat cu bagaj. Se preteaza pe montarea la autoturisme mai mari, dar niciodata pe un alt model decat cel specific tipologiei turism. Incadram oferta respectiva printre cele mai bune anvelope de iarna la pret scazut si deoarece este una special confectionata pentru anotimpul rece, nefiind recomandata in alte situatii. Cu un coeficient E la franarea pe suprafete umede, aceasta anvelopa va putea fi perfecta pentru masinile de familie. Cauciucul este intarit pe banda de rulare cu particule de siliciu, ceea ce inseamna ca anvelopa isi va pastra flexibilitatea chiar si la temperaturi mici.

 

Alaturi de o franare suficient de efcienta, piesa asigura consum moderat de carburant, printr-un nivel mediu de aderenta. Din aceasta perspectiva, produsul este integrat in calsa C la economia de combustibil. Avand in vedere celelalte calitati cumulate, putem spune ca nu te va implica in cheltuieli suplimentare, daca decizi sa apelezi la aceasta solutie pe timp de iarna. Indicele de viteza este T, unul conventional, specific vitezelor maxime de 190Km/h, ceea ce nu poate fi decat bine ales pentru soselele din Romania, mai ales ca nu ai voie sa calci acceleratia prea tare, daca nu esti pe autostrada.

 

Dupa ce am adunat si analizat toate aceste caracteristici, a venit momentul sa dam verdictul in legatura cu costurile de achizitie. Avand ca argumente plauzibile economia la carburant si un cost injumatatit fata de alte oferte din aceeasi categorie, sustinem fara rezerve ca, aceste produse reprezinta anvelope de iarna Debica ieftine si bune.

 

Concluzii

Daca esti intr-o dilema si nu stii ce cauciucuri sa iti cumperi iarna pentru masina ta, noi avem ca sugestie avantajoasa de pret exemplul acestor piese oferite de Debica.

 

Daca vrei sa cumperi acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu