Anvelopa Michelin Cross Climate XL

Am modificat articolul ultima data pe: 01.10.23

 

Michelin Cross Climate XL

 

1. Michelin Cross Climate XLAvantaje

Compatibile cu masini turism de diverse dimensiuni, datorita marimii XL.

Pot fi montate in orice anotimp, datorita designului si compozitiei specifice.

Asigura performante excelente de comportament pe carosabil.

Sunt anvelope de iarna Michelin ieftine si bune.

 

Pentru mai multe poze, click aici!

 

Dezavantaje

Doua aspecte sunt mai problematice cand tii neaparat sa cumperi aceste anvelope. Primul vizeaza compatibilitatea cu autoturismele mici, intrucat dimensiunile sunt relativ mari si nu se vor putea monta corespunzator, daca masina nu este din gama turism medie sau mare. In al doilea rand, indicele de viteza arata niste performante mari la depasirea vitezelor de peste200Km/h. Gurile rele spun ca soferii neexperimentati vor fi tentati sa verifice aceste performante, iar parerile obiective sunt unanim de acord ca nu prea ai motive sa circuli pe o sosea conventionala din Romania cu peste 200Km la ora, ceea ce inseamna ca procentul de pret specific acestui indice ar putea fi platit in plus in mod inutil.

 

Intra pe eMAG.ro pentru a afla pretul produsului!

 

Avantajele explicate

Putem incepe sa prezentam aceste anvelope de iarna Michelin Cross Climate XL prin reliefarea compatibilitatii cu diverse tipuri de masini. Latimea cauciucului este mentionata la 195mm, in timp ce inaltimea este si aceasta destul de mare, de 65cm. Nu intotdeauna vei putea potrivi anvelopele la un autoturism mic, dar vor fi adecvate pentru masini de gabarit mare sau mediu, insa toate din gama turism. Cu un diametru de 15 inch, aceste piese se potrivesc numai pe autovehiculele in cartea carora se mentioneaza o compatibilitate clara. Indicele de sarcina este 95, ceea ce inseamna ca vor putea suporta o greutate destul de extinsa.

Cauciucul utilizat are o formula semi-dura, insemnand ca e special facut pentru a oferi aderenta deopotriva pe carosabil umed si inghetat, dar si pe sosea prefect uscata.De aceea vei putea folosi aceste modele in orice anotimp. La utilitatea extinsa contribuie un set de striatii centrale, in forma de “V” si niste straturi paralele de lamele, pozitionate de o parte si de alta, care garanteaza tractiune eficienta si timpi buni de franare. Pentru frana pe suprafata umeda, clasa de franare A spune totul, indicand cei mai buni timpi ce pot fi obtinuti, conform testelor efectuate de specialistii Michelin.

 

De asemeni, aceste modele se numara printre cele mai bune anvelope de iarna deoarece includ niste blocuri de profil tesite, care permit mobilitate eficienta pe mai multe tipuri de drum, asigurand o medie de consum de carburant din clasa C. Alegand produsele respective, ca sofer, vei face si destula economie la banii pentru combustibil. In plus, ca sa fii sigur ca nu esti atentionat ca rotile masinii tale produc prea mult zgomot in trafic, poti afla ca cei 68dB generati de cauciucuri sunt considerati chiar valori mici, silentioase.

 

Stim cu totii ca produsele unui brand renumit si care pune acentul pe inovatii tehnologice si performante au de obicei tendinta de a fi comercializate mai costisitor. Totusi, facand o analiza comparativa intre capabilitati si investitia necesara, declaram ca aceste modele de cauciucuri reprezinta niste anvelope de iarna turism la un pret bun, din moment ce sunt oferite de Michelin.

 

Concluzii

Vrei sa te asiguri ca masina ta va rula pe carosabil in aceeasi siguranta si pe timp de vara, si pe timp de iarna? – Daca raspunzi afirmativ si esti gata de o investitie inspirata, solutia pe care ti-o recomandam cu incredere este aceasta oferta.

 

Daca vrei sa cumperi acest produs la un pret avantajos, click aici!

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu