Cea mai buna baterie auto Banner

Am modificat articolul ultima data pe: 14.04.24

 

Modele recomandate in 2024

 

 

 

1-baterie-banner-starting-bull-88-ahIn cazul in care nu te dau banii afara din casa, dar vrei un produs superior calitativ, aceasta baterie auto Banner ieftina si buna ar putea fi exact lucrul de care ai nevoie. In primul rand, ai garantia ca nu te vei confrunta cu situatii cand masina nu porneste, multumita valorii generoase a intensitatii curentului (680A) si a tensiunii din borne de 12V.

In al doilea rand, nu trebuie sa depui eforturi supraomenesti pentru a o monta fiindca se prezinta cu o polaritate normala si o fixare comuna de tipul B13.

In ceea ce priveste compatibilitatea cu masina, merita sa te informam ca modelul de fata dispune de o capacitate de 88Ah, iar dimensiunile sale sunt de 24,1 x 17,5 x 19 cm. Astfel, nu se impune sa o achizitionezi daca specificatiile acestea tehnice nu corespund celor din manualul masinii tale. Costurile de achizitie nu presupun o investitie prea mare.

 

 

 

 

 

 

2-baterie-banner-starting-bull-70-ahO alternativa pentru buzunarul oricui este, de altfel, si modelul Banner Starting Bull de 70Ah. Trebuie sa stii foarte bine ca este compatibil doar cu motoarele de cel putin 60Ah. Pune la dispozitia ta un curent de pornire la rece de 640A, asadar ai siguranta ca motorul va fi pus in functiune chiar si in cazul unor temperaturi de -18°C, lucru dovedit empiric in laboratoarele specialistilor.

Aceasta performanta se datoreaza si tensiunii din borne de 12V, valoare care este cu mult peste media intalnita (7,5V). Dispune de o polaritate normala si o fixare standard B13, astfel ca o poti monta chiar tu, fara a fi nevoie sa apelezi la un specialist si sa cheltuiesti inutil bani.

Dimensiunile o prezinta drept o baterie auto compacta (27,8 x 17,5 x 19 cm). Pe de alta parte, te-ar putea motiva intr-o mare masura sa afli ca produsul se comercializeaza la un pret avantajos.

 

 

 

 

 

 

3-baterie-banner-running-bull-agm-60-ahTe afli in posesia unei masini cu un motor cu amperaj scazut si iti doresti cea mai buna baterie auto Banner de 60Ah? Iata ca se afla acum la indemana ta, beneficiind chiar si de costuri de achizitie accesibile oricarui sofer.

Totusi, pretul nu reprezinta singurul atu al produsului. Dimpotriva, daca tinem cont de parerile specialistilor rezulta ca performantele sale sunt remarcabile, dintre acestea meritand amintite tensiunea la borne de 12V si curentul de pornire la rece de 640A.

Ele contribuie in egala masura la buna functionare a motorului in orice conditii climatice: de la temperaturile caniculare ale continentului african pana la frigul tarilor nordice. Cat despre modul in care se monteaza, produsul nu necesita neaparat interventia unui mecanic deoarece polaritatea este normala, iar fixarea de tipul B13. In plus, nu uita ca dimensiunile produsului sunt de 24,1 x 17,5 x 19 cm, acestea contand in ceea ce priveste compatibilitatea.

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune baterii auto de la Banner

 

Ghidul cumparatorului

Daca vechea baterie a masinii tale s-a corodat sau deja a implinit 2-3 ani de functionare, ar fi cazul sa te gandesti serios a achizitiona una noua. Stim ca sarcina aceasta nu este tocmai usoara,drept pentru care iti recomandam sa nu optezi pentru produsele firmelor fantoma, ci sa te opresti asupra unui brand cunoscut, precum Banner, si sa iei in seama aspectele esentiale explicitate in ghidul acesta.Compania de fata se afla pe piata de mai bine de sapte decenii, fiind specializata in fabricarea de baterii auto. Inca de la inceput, Banner s-a impus in acest domeniu drept un important producator, ajungand rapid sa fie apreciat la nivel international. Modelele austriecilor s-au dovedit potrivite oricarui tip de climat si compatibile cu majoritatea masinilor. De asemenea, respectul fata de mediul inconjurator si durata mare de viata sunt alte doua atuuri care le propulseaza in topul preferintelor.

Intr-o prima ordine de idei, iti sugeram sa verifici curentul de pornire la rece pus la dispozitie. Aspectul acesta difera in functie de produs, dar se impune sa stii ca un motor diesel necesita o intensitate electrica mai mare (de peste 750A) decat unul pe benzina (390A). Unele pareri despre cele mai bune baterii auto Banner sustin ca un model de cel putin 580A este eficient chiar si in conditii de ger, ajutandu-te sa eviti astfel situatiile neplacute.

Un alt aspect important este capacitatea si se refera la cat de multa energie poate stoca bateria in interval de o ora (Ah). Valoarea de care ai nevoie depinde, in mod esential, de ceea ce scrie in manualul masinii, astfel ca trebuie sa vezi intai cerintele vehicului si-abia apoi sa decizi. Cunoscatorii sustin ca poti alege un model cu o capacitate mai mare (cu pana la 30%), dar sa nu te opresti niciodata asupra unui produs cu o specificatie a amperajului inferioara celei vechi.

Cat despre locul unde gasesc baterie auto Banner la un pret bun ceilalti colegi de breasla, acesta este Internetul, fapt care se datoreaza promotiilor si ofertelor disponibile.

 

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu