Cea mai buna baterie auto Varta

Am modificat articolul ultima data pe: 14.04.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Varta Silver 77AH 577400078 E44

 

1-varta-silver-77ah-577400078-e44Daca te intereseaza sa investesti in cea mai buna baterie auto Varta Silver, vanduta convenabil, atunci nu ar strica sa arunci o privire pe avatajele produsului de fata, care face parte din categoria acelor baterii auto, Varta, la preturi bune.

Acesta are un amperaj de 77 AH, precum si dimensiuni de 278 x 175 x 190 mm, asa ca, inainte de a da banii, nu uita sa verifici compatibilitatea cu masina personala (gasesti datele in cartea tehnica). Avand in vedere capacitatea ridicata de stocare a energiei, acumulatorul va face fata chiar si la cele mai inalte cerinte de alimentare.

Are performante bune si cand vine vorba de pornirea la rece (curentul de pornire e de 780A), iar asa cum e de asteptat, constructia este una foarte durabila. E dotata cu grile power frame, conceputa pentru a asigura un flux continuu de energie, astfel ca, pe langa conductivitatea optima, perioada de reincarcare va fi mai scurta. De asemenea, are rezistenta la coroziune si termen de garantie extins pe 24 de luni. Daca vrei sa stii data de fabricatie baterie auto, Varta, in acest caz, va trebui sa ceri mai multe detalii de la magazinul care o achizitioneaza.

 

 

 

 

 

Varta Black 70 Ah 570144064

 

2-varta-black-70-ah-570144064In cazul in care te afli la prima ta masina si iti doresti un acumulator standard, care sa nu aiba costuri de investitie foarte mari, s-ar putea sa obtii ceea ce doresti prin intermediul acestei baterii auto Varta, ieftina si buna.

Este un model din gama black dynamic, cu un curent de pornire inalt, de 640 A, si cu un amperaj de 70 Ah. Pentru reincarcare, necesita alimentarea la o tensiune de 12V. Beneficiaza de o durata extinsa de viata, iar asta multumita constructiei. Vine echipata cu grile imbunatatite, ce reduc sulfatarea si avantajeaza preluarea curentului, asigurand un flux continuu, care se materializeaza prinr-o perioada de reincarcare mai scurta decat in mod obisnuit.

De asemenea, capacul este fixat in asa mod incat sa nu aiba loc scurgeri de acid, nici daca se rastoarna. Doar gazul va trece in mod optim, iar gratie aliajului unic calciu-argint, necesitatea de intretinere este eliminata. De mentionat ca dimensiunile sunt de 278 x 175 x 175 mm. Uneori, acest produs face parte si din gama de baterii auto, Varta, din Dedeman, deci, il poti gasi si acolo.

 

 

 

 

 

Varta Blue 60AH 560408054 D24

 

3-varta-blue-60ah-560408054-d24Cumparatorii care stiu ca vor scoate masina din garaj in fiecare zi au nevoie de o baterie care sa faca fata la toate provocarile, fie ca e vorba de o vreme nefavorabila sau de alimentarea aerului conditionat, a farurilor ori a diferitelor aparate din incinta vehiculului. In acest scop, cel mai indicat este un acumulator Varta Blue, iar noi ti-l sugeram pe cel de fata.

Produsul are un amperaj de 60 Ah, un curent de pornire de 540 A, precum si o performanta de pornire la rece impresionanta. E potrivit pentru autoturisme din orice clasa. Are o forma robusta si dimensiuni de 242 x 175 x 190 mm. Grilele solide power frame asigura o buna conductivitate a curentului electric, fara intreruperi, ce face ca reincarcarea sa dureze mai putin. In acelasi timp, prezinta rezistenta la coroziune, ceea ce creste durabilitatea.

Costul de achizitie este avantajos, iar produsul vine cu termen de garantie, de 24 de luni, asadar, face parte din acele baterii auto, Varta, ieftine si bune si adesea poti sa o cumperi si din marile magazine, pentru ca exista baterii auto Varta, la Carrefour, Dedeman, Selgros sau alte magazine.

 

 

 

 

Cum aleg cele mai bune baterii auto de la Varta

 

Ghidul cumparatorului

Acumulatorul masinii este unul dintre componentele cele mai importante cand vine vorba de buna functionare a vehicului, iar acesta trebuie schimbat la fiecare 3, 4 ani. Daca esti sofer si e momentul sa faci o astfel de achizitie, iti sugeram sa te indrepti catre un brand de incredere, precum Varta, ale carui produse se bucura de fiabilitate crescuta. Adesea e discutia legata de baterii auto Bosch vs Varta, ambele avand articole de calitate.

Producatorul are o experienta de peste 125 de ani in domeniu, iar in gama de baterii dynamic trio vei gasi modele de diferite capacitati, menite sa satisfaca toate cerintele. Cele mai multe pareri despre cele mai bune baterii auto Varta recomanda variantele premium Silver Dynamic, in special, celor care au autoturisme cu numeroase aparate la bord. Aici vei gasi modele cu capacitati de stocare a energiei ce variaza de la 52-110 Ah (amperi pe ora). Pentru a-ti da seama de randamentul produsului trebuie sa faci un mic calcul. Sa zicem ca vrei sa cumperi o baterie auto Varta, 74 Ah, la un pret bun, in acest caz, la o sarcina constanta de 10 Ah pe ora, acumulatorul tau va rezista aproximativ 7 ore jumatate, inainte sa se descarce. Daca folosesti masina zilnic si ai nevoie de o baterie cu putere de durata, care sa faca vehiculul sa porneasca indiferent de vremea de afara, o gasesti in gama Blue Dynamic. Iar daca te intereseza cel mai bun raport performanta-cost, il gasesti la modelele Black Dynamic.

Fiecare acumulator auto se remarca printr-o fiabilitate excelenta, bazata pe o serie de tehnologii patentate de producator. Se evidentiaza grilele power frame, care au o durabilitate cu 66% mai ridicata decat structurile conventionale; tehnologia AGM, cu separator din fibra de sticla ofera siguranta impotriva scurgerilor; si tehnologia EFB – baterii umede perfectionate, ce satisfac cerinte de energie crescute (utilizare intensa a vehiculului, accesorii si dispozitive atasate la acumulator etc.).

Internetul e locul unde se gasesc baterii auto Varta, la un pret bun, iar asta gratie promotiilor si reducerilor online. Daca insa preferi magazinele stationare, poti sa gasesti baterii auto, Varta, la Selgros, Carrefour, Dedeman, dar si la multe din locatiile in care se comercializeaza piese auto.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu