Cea mai buna statie radio Avanti

Am modificat articolul ultima data pe: 19.05.24

 

Modele recomandate in 2024

 

 

Avanti Fortuna

 

Fortuna e o statie CB potrivita oricarui sofer de caminoane sau autobuze cu transport, fiind recomandata mai ales datorita microfonului din dotare. Cu acesta, utilizatorul nu mai trebuie sa-si distraga atentia de la drum, caci va putea seta functiile de lucru ale dispozitivului direct de la microfon. Asadar, statia e mai usor de folosit si mai sigur.

E prevazuta si cu un ecran LCD, iluminat la alegere (albastru, portocaliu sau violet) si cu un font negru, bine vizibil. Memoreaza pana la 4 canale, prinde posturile de urgenta 9-19, poate fi pusa pe silentios, dispune de functie de scanare a statiilor. Poti bloca tastele, asa incat sa nu dai din greseale alte comenzi decat cele selectate.

Are o constructie de calitate, avand corpul realizat din aluminiu, are iesire pentru atasarea unui difuzor extern, dispune de indicator de receptie, ii poti atasa casca. Pe langa toate acestea, permite o distanta de lucru de pana la 10 km, mentinand o receptie buna. Alimentarea se poate face si la bricheta auto.

 

 

 

Avanti Supremo Kit

 

Cumparand acest produs, nu doar ca vei obtine o statie radio Avanti, ieftina si buna, insa vei avea parte si de restul componentelor necesare in momentul in care vrei sa instalezi un dispozitiv pentru comunicare in trafic.

Kit-ul contine si o antena radio CB Storm ML110, de 1.1m, o baza magnetica pentru montarea acesteia, precum si o casca cu microfon, ce-ti va permite sa auzi ce transmit ceilalti soferi si sa comunici cu ei, fara a-ti lua mainile de pe volan si fara a pierde nici o informatie importanta. Mai primesti si o mufa PL si un cablu de 4m.

Statia are dimensiuni mici, de 10x10x2,5 cm, astfel ca intra in cele mai inguste colturi din incinta masinii. Are o putere reglabila de pana la 15W, un display cu vizibilitate si pe timp de noapte, iar pentru a identifica rapid statia, 3 LED-uri rosii se vor aprinde la receptie si 2 albastre in momentul emisiei. Dispune si de o serie de functii reglabile, ce au grija sa asigure o receptie clara.

 

 

 

Avanti Micro

 

Cu o garantie de 60 de luni, acest model de statie auto Avanti iti va fi de folos pentru cel putin cativa ani de la achizitie. E un dispozitiv clasic, pe care insa il poti cumpara la un pret foarte avantajos.

Distanta de lucru poate ajunge si pana la 15 km, in functie de zona in care te afli. Printre cele mai utile functii pe care le poti utiliza, amintim reglarea automata a frecventei, pentru a nu pierde timp si atentie cu acest pas, scanarea automata a canalelor, optiunea de blocare a tastelor, dar si posibilitatea de apelare a canalelor de urgenta 9-19.

Microfonul e legat prin intermediul unui fir, alimentarea se face la o tensiune de 12V, iar intr-o parte gasesti o iesire pentru atasarea unui difuzor extern. In pachet sunt incluse si urmatoarele: un suport de prindere al microfonului, pentru a-l proteja, suruburi si saibe pentru montare, garnituri si siguranta 2A.

 

 

Cum aleg cele mai bune statii radio Avanti

 

Ghidul cumparatorului

Cu o statie radio CB, montata in masina, ai posibilitatea de a asculta sfaturile din trafic furnizate de alti soferi, asa incat sa stii mereu pe unde se ascund radarele politiei, cum e vremea intr-o anumita localitate, daca e aglomeratie pe sosea sau alte informatii despre conditiile drumului. Vrei sa cumperi una si tii la calitate? – iti recomandam statiile Avanti, care vin cu garantii pe 5 ani.

 

 

Vei gasi modele simple si unele foarte performante, insa, inainte de a te orienta unde gasesc statii radio Avanti, la un pret bun, alti soferi, trebuie sa cunosti mai multe despre oferta producatorului.

In primul rand, trebuie sa stii ca vei avea nevoie si de o antena de transmisie, iar daca e pentru prima data cand vrei sa folosesti un astfel de dispozitiv in masina, s-ar putea sa-ti convina mai mult sa achizitionzi un kit complet Avanti. Pe langa statia CB, e inclusa si antena, impreuna cu o baza magnetica de fixare, precum si casti cu microfon, asa incat sa comunici fara a-ti distrage atentia de la drum.

Calitatea receptiei se datoreaza puterii de emisie a statiei, fiecare avand 4W, in acord cu reglementarile intrate in vigoare, insa poti extinde puterea pana la 20W si chiar pana la 50W, la unele modele. Datorita acestor aspecte, e posibila o distanta de lucru generoasa, cuprinsa intre 10 – 20 km, insa de la cati kilometri poti prinde semnal depinde si de lungimea antenei si de zona in care te afli (oras, camp deschis, munti, etc.).

Aparatele vor prinde pana la 40 de canale, pe frecvente AM si FM, deopotriva (deci, pot fi folosite si in afara tarii) si le poti instala atat pe vehiculele mici, tip turism, dar si pe microbuze si camioane.

Statiile au microfoane incorporate si chiar port pentru casti, sunt echipate cu display luminos pe care poti monitoriza modul de functionare, au protectie la tensiune si beneficiaza de numeroase functii practice, ce-ti permit sa stabilesti conexiuni bune.

Ai consultat suficiente pareri despre cele mai bune statii Avanti? E cazul sa intri pe Internet si sa gasesti produsul potrivit.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu