Cel mai bun antigel Hepu

Am modificat articolul ultima data pe: 27.05.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Hepu G12 Rosu

 

1-hepu-g12-rosuIata o oferta foarte avantajoasa la antigel Hepu rosu, o formula concentrata care va oferi protectie eficienta masinii tale pe intreg parcursul anului.

Produsul este, asadar, incadrat in gama G12 si are un coeficient foarte scazut de coroziune, incluzand in compozitia sa glycol si diversi aditivi inhibitori. Din moment ce este concentrat, cantitatea de lichid(5l) poate fi marita prin adaugarea de apa distilata. Se recomanda o proportie de 25% apa si 75% antigel sau, cel mult de 50%/50%. Sub forma de mix, punctul de inghet va fi indeajuns de scazut, la temperaturi de circa -30 de grade Celsius.

Astfel, chiar si in serile geroase, cand te temi de efectul inghetului asupra masinii, autoturismul tau va face fata temperaturilor scazute specifice regiunii noastre geografice. Se utilizeaza indiferent de carburant, fiind potrivit in motoare pe benzina sau diesel. De asemenea, este recomandat pentru radiatoare din aluminiu.

 

 

 

 

 

Hepu Mov, G12+

 

2-hepu-mov-g12Cei interesati de cel mai bun antigel Hepu G12 nu trebuie sa omita de pe lista de cumparaturi aceasta formula longlife. Din moment ce compozitia nu include nitriti, fosfor si amine, substanta nu mai este la fel de coroziva cum se intampla in cazul variantelor mai vechi.

Produsul se intrebuinteaza pe motoare diesel sau cu benzina, racite cu apa, protejandu-le la spuraincalzire sau in caz de temperaturi scazute. Fiind un aditiv de ultima generatie, acesta se evapora greu si asigura aceleasi performante ale motorului la temperaturi sub 0 grade, ca si la valori pozitive. Se recunoaste ca face parte din gama G12+, din moment ce are culoare mov.

Punctul de inghet la acesta va fi de -37 de grade Celsius, cand proportia de diluare este 50%/50% cu apa distilata. Hepu sugereaza clientilor utilizarea acestei solutii cu precadere pentru motoare noi, confectionate cu piese din aluminiu.

 

 

 

 

 

Hepu Universal Albastru, G11

 

3-hepu-universal-albastru-g11Soferii care vor sa cumpere antigel Hepu albastru sau verde sunt sfatuiti sa mizeze pe aceasta oferta, care le va furniza 5l de produs universal concentrat. Dupa culoare, e clar ca face parte din categoria G11, fiind foarte bine ales pentru motoare ceva mai vechi.

Ca toate ofertele firmei, nu este o substanta extrem de coroziva, insa isi pastreaza toxicitatea si trebuie manevrat cu grija si evitata contaminarea mediului inconjurator. Se poate dilua, iar in amestec cu apa distilata poate fi lasata o proportie minima de 35% antigel, pentru a obtine rezistenta la temperaturi de -20 de grade Celsius.

Ca sa fii sigur ca motorul rezista pana la -35°C, vei folosi jumatate aditiv, jumatate apa. Daca faci raportul dintre calitate, cantitate si pret, ajungi si tu la concluzia ce ne-a determinat pe noi sa-l recomandam: este un antigel Hepu G11 ieftin si bun.

 

 

 

Cum aleg cele mai bune antigeluri de la Hepu

 

Ghidul cumparatorului

Pentru a-ti proteja eficient masina, mai ales pentru perioadele reci, in care blocul motor risca sa fie deteriorat de lichidul care isi mareste volumul, trebuie sa utilizezi un antigel de calitate, care va raci eficient partile componente si va preveni inghetarea cand masina nu este in functiune. Printre cei mai laudati producatori de astfel de substante amintim brandul german Hepu. Celor care vor sa afle mai multe informatii despre oferte avantazoase si unde gasesc antigel Hepu la un pret bun le prezentam urmatoarele sfaturi de cumparare:

Daca vrei sa stii mai multe despre firma producatoare, poti afla ca are o activitate de peste 30 de ani, furnizand pompe de apa de inalta calitate pentru un numar impresionant de fabricanti de masini. Produsele Hepu din gama antigel ofera protectie anti-coroziune, previn supraincalzirea si asigura evitarea depunerilor. Ca tipologie de formule, acest brand fabrica si pune in vanzare antigel concentrat, antigel ready mix(gata de utilizare, fara diluare) si lichid pentru parbriz.

In functie de motorul pe care il are autoturismul si de instructiunile din cartea masinii, vei alege antigel Hepu roz sau albastru, pentru ca asa se deosebesc si tipologiile. Cel albastru sau verde(galben) va fi din seria G11, recomandat pentru autovehicule fabricate pana in 2000. Masinile moderne sau de utlima generatie se vor proteja cu formula G12 sau G12+. Acesta va fi rosu(concentrat), roz(nediluabil) sau violet/indigo(cel cu +). Mentionam ca desi toate formulele Hepu sunt foarte sigure si certificate conform normelor pentru industria automobilistica, varianta mov este cea mai putin coroziva.

In genere, punctul de inghet al produselor Hepu este dincolo de -30°C pentru produsele diluate moderat sau putin, dar pentru fiecare formula trebuie sa analizezi instructiunile de diluare si parametrul respectiv. Compozitiile ultra-performante se comercializeaza mai costisitor, iar cele concentrate trebuie combinate doar cu apa distilata, cum declara multe pareri despre cele mai bune antigeluri Hepu.

Daca vrei exemple, iti propunem sa cumperi de pe Internet cantitatea dorita, caci ai sanse la preturi mici.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu