Cel mai bun ulei de motor Eneos

Am modificat articolul ultima data pe: 18.07.24

Modele recomandate in 2024

 

 

Eneos Premium Hyper

 

Cel mai bun ulei de motor Eneos sintetic, adecvat pentru masinile moderne, este produsul Eneos Premium Hyper. Este vorba despre un ulei sintetic care poate fi folosit atat de motoarele pe benzina, cat si de cele diesel, cu sau fara catalizator. De asemenea, el este compatibil cu motoarele cu injectie directa, cele de tip Common Rail sau de tip Pump Duse.

Nu in ultimul rand, el este adecvat inclusiv pentru motoarele care functioneaza cu GPL si pentru cele echipate cu filtru de particule. Fiind un ulei sintetic, el contine aditivi suplimentar meniti sa intarzie imbatranirea si uzura prematura a uleiului, astfel ca el va putea fi schimbat la intervale de timp mai mari decat produsele inferioare calitativ.

Indicesel SAE este 5W40, ceea ce il recomanda ca un ulei perfect pentru conditii de iarna in Romania. Recipientul de 4 litri este suficient pentru un schimb complet de ulei in orice tip de autoturism, iar pretul de achizitie este excelent avand in vedere volumul si calitatea produsului.

 

 

 

 

 

Eneos Premium

 

Un ulei de motor Eneos ieftin si bun – tinand cont de faptul ca discutam despre un produs sintetic – este Eneos Premium. El este adecvat in motoarele cu benzina si in cele diesel, datorita caracteristicilor deosebite pe care le imbina.

Indicele SAE este 10W40, astfel ca, folosind acest produs, beneficiezi de o pornire excelenta la rece, caci el formeaza o pelicula emolienta extrem de rezistenta atat la temperaturi negative, cat si in timpul functionarii motorului. Indicele ridicat de vascozitate si fluidele sintetice aditivate din compozitie protejeaza motorul si isi pastreaza caracteristicile in parametrii doriti indiferent de variatiile termice.

Uleiul include in compozitia sa un detergent dispersant care curata delicat motorul, mentinandu-i performanta pentru o perioada indelungata de timp. Deoarece corespunde celor mai inalte standarde in domeniu, produsul este pe lista preferatelor profesionistilor, care atesta faptul ca aceasta alegere nu are cum sa dea gres. E adecvat pentru motoarele noi si pentru cele vechi deopotriva.

 

 

 

 

 

Eneos Premium Hyper Multi

 

O alta sugestie de ulei de motor Eneos 100% sintetic este produsul Eneos Premium Hyper Multi. De data aceasta propunerea noastra se orienteaza catre un produs competitiv adecvat masinilor foarte puternice, pe care obisnuiesti sa le “calci” macar atunci cand te deplasezi pe autostrada.

Poate fi folosit atat in motoare cu benzina cat si in cele diesel. Produsele sintetice din formula de baza asigura o lubrefiere constanta si de calitate, protejand piesele motorului impotriva uzurii. Aditivii cu care este suplimentata compozitia uleiului ii prelungesc acestuia durata de viata si asigura o curatare prmanenta a motorului, evitand formarea depozitelor.

Indicele SAE 5W30 este perfect pentru anotimpul rece, garantand performantele produsului inclusiv la temperaturi negative extreme, rare dar posibile la noi in tara : -15 – -25 de grade Celsius. Il recomandam pentru masinile noi si pentru cele cu o vechime medie, dar specialistii sunt de acord ca, fiind un ulei sintetic, nu e cea mai buna alegere pentru motoarele foarte vechi.

 

 

 

Cum aleg cele mai bune uleiuri de motor, de la Eneos

 

Ghidul cumparatorului

Uleiul de motor reprezinta o componenta esentiala a intretinerii si functionarii oricarui vehicul. Daca intervalul de timp la care trebuie acesta schimbat este clar stabilit, tipul de ulei pe care trebuie sa il achizitionezi poate fi mai greu de ales, avand in vedere marea varietate de produse de pe piata. Daca vrei sa imbini in mod convenabil pretul scazut cu o calitate superioara, iti recomandam Eneos.

Firma producatoare a fost infiintata in anul 1888, cand extragea resursele de petrol nipone. 111 ani ma tarziu, in 1999, ea a fuzionat cu Mitsubishi si au inceput sa produca ceea ce in prezent se cheama uleiul Eneos. In prezent, gama de produse de origine petroliera produsa este mai vasta, iar brandul este prezent in intreaga lume, bucurandu-se de un mare succes inclusiv pe piata americana.

Numeroase pareri despre cele mai bune uleiuri de motor Eneos sustin ca alegerea tipului de ulei ar trebui sa respecte in primul rand varsta si tipul de motor. Pentru masinile foarte vechi, un ulei mineral sau unul semi-sintetic sunt potrivite ; o masina noua functioneaza mai bine cu un ulei semi-sintetic sau sintetic.

Pentru conditiile climatice din tara noastra se alege un ulei de motor multi-grade. Prin urmare, iti mai ramane sa selectezi indicele SAE, cunoscut si ca indicele de vascozitate. El este exprimat ca doua valori numerice despartite de litera W – prezenta la toate produsele multi-grade si avand semnificatia Winter – iarna. Prima valoare iti comunica coeficientul de vascozitate pe timp de iarna, in momentul pornirii la rece, iar al doilea coeficientul in momentul functionarii normale. Ceea ce iti trebuie este o piesa in care prima cifra este 5, 10 sau 15, iar a doua are valoarea 40.

Daca este prima oara cand te ocupi personal de aceste aspecte, probabil ca doresti sa stii si unde gasesc ulei de motor Eneos la un pret bun alti posesori de autoturisme. Ne permitem sa iti sugeram cateva produse de calitate, disponibile la preturi avantajoase.

 

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu