Hamilton încheie parteneriatul cu un membru cheie al echipei Mercedes

Am modificat articolul ultima data pe: 01.10.23

 

Șoferul Mercedes a anunțat că nu va mai lucra cu antrenorul său de șapte ani. Lewis Hamilton și-a încheiat parteneriatul cu fizioterapeutul și antrenoarea Angela Cullen, cu care colabora de multă vreme. Pilotul Mercedes a anunțat schimbarea pe rețelele de socializare, menționând că Marele Premiu al Arabiei Saudite va fi ultima cursă în care mai colaborează cu Cullen.

 

Prima cursă a lui Cullen cu Hamilton a fost la Marele Premiu al Australiei din 2016, iar antrenoarea a fost un membru cheie în cercul pilotului de curse britanic în drumul său către șapte titluri mondiale. Într-o postare separată, Cullen a adăugat: „Sunt atât de recunoscător și binecuvântat că am avut această călătorie incredibilă în F1 și știu că povestea mea va continua. Mulțumesc echipei MB, care a fost familia mea în ultimii 7 ani. A fost o onoare și o plăcere să fiu alături de tine, sunt atât de mândru de tine și de tot ce ai realizat.”

Angela a răspuns: „Îți mulțumesc că m-ai susținut, că ai crezut în mine și că mi-ai arătat potențialul nelimitat pe care îl avem cu toții în noi. Sunt atât de încântat să văd care va fi următorul capitol pentru tine. Nu există nimic ce nu poți face.”

Pilotul britanic a lăsat de înțeles că Angela Cullen a vrut să facă această schimbare pentru “a-și urma visurile”.

Angela Cullen l-a ajutat pe Lewis Hamilton să câștige șapte titluri de campion mondial în Formula 1, în perioada 2016-2023.

S-a speculat că Hamilton ar intenționa să părăsească echipa Mercedes după eșecurile din ultima vreme. Cu toate acestea, Hamilton a infirmat zvonurile.

Lewis Hamilton a insistat că nu are nicio intenție să părăsească Mercedes, dar spune că echipa avea nevoie de „o lovitură” după începutul dezamăgitor al sezonului 2023 de Formula 1.

Mercedes, care căuta să revină după o campanie dezamăgitoare din 2022, în care șirul lor de opt titluri succesive de constructori s-a încheiat, a fost foarte departe de ritmul din Bahrain. De șapte ori campion mondial, Hamilton a terminat cu 50 de secunde în spatele lui Verstappen pe locul cinci, iar coechipierul George Russell a terminat pe locul șapte. Prin urmare, directorul echipei de curse Toto Wolff a spus că Mercedes a acceptat că conceptul lor actual de design nu este suficient de bun și trebuie schimbat.

Între timp, Hamilton și-a exprimat frustrarea față de Mercedes pentru că nu a fost ascultat în dezvoltarea lui W14, ceea ce a dus la speculații cu privire la viitorul său înaintea GP-ului Arabiei Saudite din acest weekend. 

„În retrospectivă, cred că privind în urmă nu a fost neapărat cea mai bună alegere de cuvinte”, a spus Hamilton joi. „Desigur, există momente în care nu ești de acord cu anumiți membri ai echipei, dar important este că continuăm să comunicăm, să continuăm să ne unim.”

„Încă am încredere 100% în această echipă, este familia mea și sunt aici de mult timp, așa că nu am de gând să merg în altă parte.”

Cum crezi că va performa Hamilton în viitor? Accesează pariuri Formula 1 Unibet – previziunile tale ar putea să-ți aducă un câștig financiar!

 

Lasa un comentariu

0 Comentariu