Am modificat articolul ultima data pe: 30.05.20

 

Avantaje:

Conexiunea dintre dispozitiv si telefon se face prin intermediul unei cartele SIM, pentru a scapa de firele inutile.

E dotat cu o baterie puternica (CR123A), ceea ce inseamna ca mult timp nu va trebuie sa il alimentezi.

Are dimensiuni reduse, 126 x 35 mm, fiind mai dificil de observat in momentul in care hotii, de exemplu, atenteaza la bunurile pe care ai montat acest device.

E prevazut cu functia de detectie la impact, ceea ce inseamna ca vei primi atentionari pe telefon in eventualitatea in care se intampla ceva si nu esti pe langa autoturism.

Este usor de configurat, pentru asta fiind necesara utilizarea unei aplicatii pe care trebuie sa o descarci de pe App Store sau Magazin Play.

 

Dezavantaje:

Acest tracker GPS e util pentru orice bun personal pe care vrei sa-l urmaresti, insa, avand in vedere forma pe care o are, el ar putea fi ceva mai dificil de montat pe vehicule precum bicicletele, astfel incat sa nu se afle la vedere si sa fie usor de observat. 

 

AVANTAJELE EXPLICATE:

Device-ul acesta este apreciat de foarte multe persoane pentru faptul ca nu necesita folosirea unor cabluri pentru a realiza conexiunea dintre el si dispozitivul care e urmarit, ceea ce e un lucru foarte bun. De ce? Pentru ca el este achizitionat in special de proprietarii care doresc sa isi monitorizeze autovehiculele, iar in momentul in care acestea sunt pradate de hoti, acestia din urma prima data cauta sa taie cablurile care ar putea face parte dintr-un sistem de urmarire. 

Mai mult decat atat, cartela SIM va fi foarte utila, deoarece legatura nu se va pierde atat de usor si vei putea sa iti urmaresti masina/motocicleta etc., pe o raza foarte extinsa, neexistand limite, atata timp cat exista semnal.

Un alt mare avantaj cu care vine acest GPS tracker moto e legat de bateria pe care o detine. Acestea e de tip CR123A si e suficient de puternica pentru a nu trebuit schimbata timp de 12 luni. Practic, un an de zile stai linistit/a, fara a avea grija faptului ca vehiculul tau nu mai este monitorizat. 

O baterie va fi folosita si la gadgetul care are rolul de a oprire alarma, atunci cand te afli in zona in care este parcat autoturismul pe care il tii sub observatie (Monimoto Key). Aceasta e de tip CR2450 si va avea si ea o durata de viata lunga, deoarece nu consum multa energie.

 

Un dispozitiv de acest fel este cu adevarat util atunci cand e mai dificil de observat, cand poate fi ascuns in spatii cat mai mici. Produsul acesta masoara doar 12.6 x 3.5 cm, ceea ce inseamna ca are dimensiuni reduse si poate fi plasat cu usurinta in locuri in care sa fie simplu de trecut cu vederea (sub scaun, in cutia cu sculele pe care le tii in masina, in anumite spatii care pot fi desfacute din portiera si asa mai departe). Trebuie sa incerci sa fii cat mai creativ/a si sa gasesti un loc cat mai potrivit pentru acest gadget, indiferent daca vorbim de biciclete, motociclete, ATV-uri sau autoturisme. 

 

Functia de detectie la impact este unul dintre cele mai mari avantaje pe care le are acest aparat de urmarire. Datorita ei, vei putea primi pe telefonul mobil atentionari cu privire la faptul ca ceva este in neregula cu mijlocul de transport sau obiectul supravegheat de tine. 

Mai exact, atunci cand device-ul detecteaza miscare, el va cauta sa se conecteze la acel gadget pe care l-am amintit anterior cu privire la baterie si anume la Monimoto Key. Daca el nu este prin preajma, va trimite automat semnal la smartphone si vei primi atentionari din 5 in 5 minute cu locatia trackerului GPS. 

 

In privinta acestui aparat, aprecierile asupra lui sunt date si de faptului ca este un device usor de configurat. Totul dureaza doar 5 minute, timp in care ceea ce ai de facut este sa intri pe App Store sau Magazin Play, sa descarci aplicatia Monimoto si apoi sa urmezi pasii pentru a configura totul. Nu e nimic foarte dificil, ci dimpotriva.

 

Concluzie:

E un dispozitiv care merita luat in calcul, daca iti doresti un GPS Traker care sa te ajute sa gasesti cu usurinta vehicul sau un alt bun personal, atunci cand acesta a cazut prada hotilor. Are dimensiuni reduse, pentru a putea fi plasat cu usurinta in locuri ferite, insa e putin mai dificil de instalat pe biciclete sau lucruri care nu au atat de multe spatii in care ar putea fi ascuns.

 

 

Aboneaza-te
Anunta despre
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments